TEAM

    TRÄNINGSFESTEN

DET ÄR VI SOM ÄR

Hej! Jag heter Amanda Matti och det är jag som dragit igång Träningsfesten. Träning har alltid varit en del av mitt liv, sedan den först handbollsträningen när jag var 6 år till idag. Den glädje, energi och det välmående som träningen har gett mig genom livet vill jag gärna dela med andra.

 

Jag är gruppträningsinstruktör sedan 10 år tillbaka och kör klasser i allt från Zumba Fitness till funktionella styrkepass. Idén till Träningsfesten kom från alla de träningskonvent jag varit på som instruktör. Glädjen, energin och gemenskapen som uppstår på event var något jag ville att fler skulle få uppleva, speciellt här uppe i norr. 

Tillsammans med dessa fantastiska kvinnor arrangerar jag nu Träningsfesten för tredje året i rad. Målsättningen med evenemanget är att få fler att upptäcka träning och rörelseglädje. Vi vill få fler att röra på sig, ha roligt, utmana sig själv och förhoppningsvis starta en positiv vana.

 

Vi hoppas att just du vill vara med!

Amanda Matti

explorealittlemore.se

amanda @ explorealittlemore.se

Hör gärna av dig!

EMMA BJÖRKMAN STENSTRÖM

Jag har tränat hela mitt liv. Att från brottning och fotboll, till handboll & slalom. När jag blev vuxen kom jag in på gymträning, något jag tyckte var superroligt. Efter något år med gymmet hamnade jag in på banan gruppträning och yoga och insåg att jag ville utbilda mig inom gruppträning. Sagt och gjort, i februari gick jag en grundutbildning till att bli gruppträningsinstruktör och kommer att göra min debut som instruktör på Träningsfesten. 

 

Jag gillar när träning går fort och är tungt, jag vill ge allt och inte känna att jag har något kvar att ge när ett pass är slut. Jag vill att träning ska vara roligt, varierande och skapa välmående. 

 

Varför är jag med och arrangerar Träningsfesten? Jag vill skapa rörelseglädje och engagemang. Jag vill att människor ska våga prova nya pass och nya träningssätt. Vem vet? Det där passet du provar kanske blir det roligaste du gjort? Träningsfesten är glädje, gemenskap och träning. Något jag vill att alla ska känna.

Maria Kula FYRén

Jag har alltid tränat mer eller mindre i perioder och i perioder även hållit gruppträningspass. Min träning kan vara allt från snöskoturer till yin yoga, löpning och styrkepass. På sommaren blir det mest löpning och förra året gjorde jag min först halvmara tillsammans med min syster.

 

Förmånen att vara med i teamet bakom Träningsfesten är att kunna inspirera andra att röra på sig och få möjlighet att finna träningsglädjen. Bland det roligaste och det som gett mest energi under åren är de gånger jag själv varit på träningsevent och alltid kommit hem med glädje i bagaget!

Charlotte Mattsby

För mig är varierad och rolig träning nyckeln till hållbar träning. Därför har jag testat många olika träningsformer och aktiviteter så som skidåkning, golf, löpning, klättring, gruppträning, simning och cykling.

 

Gymträningen har alltid funnits där som en grund med tanken om att bygga en hållbar kropp. Jag vill vara stark både i vardag och ute på äventyr - orka bära min packning över fjället, bestiga en topp eller dra barnvagnen genom nysnö.

Jag har turen att få vara en del av Träningsfesten, ett event med målsättningen att få fler att uppleva träningsglädje och testa olika former av träning. Men jag vill också uppmärksamma den positiva påverkan träning har på helheten, på mentalt välmående och på förutsättningarna att skapa fler goda vanor.

Träningsfesten arrangeras av:

 

Amanda Matti AB

Gällivare

Kontakta oss

info [at] traningsfesten.se

073-834 79 61

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle