Dans, styrkepass, löpning, yoga eller HIIT träning?

Oavsett vad du tycker om att träna vågar vi lova att du hittar något du gillar på Träningsfesten. Vi fyller på med varierade träningspass och spännande föreläsningar, allt för att du ska ha det bra. Kolla in vilka pass som är klara redan nu och kom tillbaka ofta för att se när listan fylls på!

STARTA TRÄNINGSFESTEN MED EN INSPIRERANDE FÖRELÄSNING!

ARON ANDERSON

FREDAG 4 OKTOBER

KL 18.00-20.00

AIN’T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH 

Tillsammans med Spira Connect bjuder vi in er till en inspirationsföreläsning om att våga sätta upp mål – och klara dem – oavsett hinder, om orubblig motivation, vikten av laganda och avgörande mental inställning

Aron Anderson är äventyraren som visar att ingenting är omöjligt. Sen han hamnade i stol vid 10 års ålder har han bland annat bestigit Kilimanjaro, simmat över Ålands hav och skidat till Sydpolen. Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning. Målet är viktigt, men det är också en konst att kunna njuta av vägen dit. Förutom Arons gripande historia får ni även ta del av hans bästa framgångsstrategier. Han lär oss om hur man tillsammans kan tänka och jobba för att våga ta sig an – och nå – riktigt stora mål.

EXKLUSIVT ERBJUDANDE!

Helgbiljett Träningsfesten + biljett Aron Anderson

Paketpris: 1290:-

(ord. pris 1445 :-)

I samarbete med Spira Connect

Spira Logo farg-01.png
TRÄNINGSPASS

CROSSFIT ENDURANCE

Häng med Lantto sisters, Sofie och Lisa, på ett crossfit pass som är utformat för att främja uthållighet.

 

Passet körs utomhus och avslutas med fördel i bastun på hotellet. 

Instruktör:

SOFIE & LISA LANTTO

DANSAEROBIC

Klassisk Aerobic i modern tappning med grymma Malin Winberg! Dansa loss till fantastisk musik och känn pulsen stiga!

Instruktör:

MALIN WINBERG

ZUMBA FITNESS

Zumba Fitness är en rolig dansklass till musik från världens alla hörn. Här behöver du inte komma ihåg koreografier, låt musiken leda vägen! Det här är en högintensiv klass med mycket glädje, skratt och energi! Passa alla, oavsett om man prövat dansa förut eller inte.

Instruktör:

AMANDA MATTI

INNER STRENGTH

Inner Strength has function and flow in all different moves; to stimulate balance, core stability and flexibility – from the inside out.

This class is divided into three different parts: Core, Gymnastics and Yoga. In the first part, you will find the inner control from core and functional training, which includes basic movements and positions. In the second part, you will challenge your strength, speed and body control using different techniques from gymnastics. 

Instruktör:

MARIA OLOFSSON

OWN YOUR MOVEMENT

Ett pass som inbjuder till nyfiken lek med aktiv mobilitet. Klassen är uppbyggd för att få igång flera delar i vårat nervsystem som påverkar rörligheten.

Instruktör:

ANNELI KULA ENEVOLDSEN

RUN TO THE BEAT

Välkommen på ett coachat löppass till musik! Ta med dina egna hörlurar och spring i din egen värld, tillsammans med andra, där musiken leder vägen. Ni springer till en utvald playlist där låtarna har olika syften och mål. Löprundan startar vid hotellet och avslutas på samma ställe. 

Passet passar alla, oavsett om du springer mycket eller HATAR att springa. Ja, det är sant. Det här passet är för dig också! 

Instruktör:

TRÄNINGSFESTEN

AKTIV RÖRLIGHET

Det här rörlighetspasset är något som passar alla typer av motionärer. Jag kommer att gå igenom grunderna av rörlighet, samtidigt som ni kommer få göra utmanande övningar. I passet kommer vi gå igenom skillnaderna mellan aktiv och statisk rörlighet och även testa på de olika skillnaderna.

Instruktör:

OLIVIA KÖHLER

HÅLL DIG HEL

Många tränar för att bli snabbare, starkare eller för att gå ner i vikt. Här får du träna för något mycket viktigare - att hålla dig hel! Passet består av övningar som stärker upp kroppen.

Instruktör:

SOFIE & LISA LANTTO

DEN FASCINERANDE FASCIAN

Välkommen till en spännande föreläsning där du kommer få uppleva din kropp som det intelligenta flödande samspelta nätverket det är! Teori varvat med rörelse där du får väcka de naturliga rörelsemönster till liv som din kropp längtar efter. Det som gör dig både stark och flexibel. Bli kvitt smärta, stelhet, stressad, övertränad kropp och tillåt dig återhämta dig bättre, på alla plan.

Instruktör:

TIINA RAVELIN

KOMPISPASS

MED CR8

CR8 kör ett crossfit inspirerat kompispass där du och en kompis (Lugn, du kan hitta en kompis på plats!) får kämpa er igenom alla övningar tillsammans. 

Instruktör:

CR8 Gym & Fitness

SKOGSBAD

Skogsbad kommer från det japanska ”Shinrin-Yoku” som betyder “ta in skogens atmosfär.” Det handlar om att fördjupa sig i naturen med en närvaro som får både kropp och sinne att slappna av och öppna upp för känslan av att “skogsbada” – att ta in atmosfären med alla sinnen och låta den skölja bort oro och stress.

Instruktör:

SPIRA CONNECT

THIN BLUE FYS

Polisen Emil är tillbaka i år igen! Den här gången kommer han med passet ”Thin blue fys” där alla förutsättningar för ett riktigt tufft HIIT-pass är uppfyllda. Passet kommer innehålla olagligt många burpees och det är ställt utom all rimlig tvivel att ni kommer gå från passet och känna er starkare, gladare, spänstigare & mer uthålliga!

Instruktör:

EMIL KÅGSTRÖM

ÅSE DELUXE

Åse DeLuxe är en fartfylld och intensiv klass med extra mycket av allt! Styrka, kondition, balans med musik i fokus i ett härligt tempo och en Åse i högform!

Instruktör:

ÅSE BORGERYD

BARRE MOVE

Inspirationen till den här klassen kommer främst från balett, yoga och funktionell träning. Du tränar igenom hela kroppen på ett effektivt men skonsamt sätt. I Barre Move tränar du styrka, kroppskontroll, bålstabilitet, rörlighet och balans.

Du behöver inte ha tränat balett eller yoga förut.

Instruktör:

MARIA OLOFSSON

STRONG by Zumba

STRONG är ett högintensivt funktionellt pass för hela kroppen. Sparkar, slagkombinationer och funktionella övningar som burpees och squats utförs i ett intervall tempo. Det som skiljer Strong från andra funktionella pass? Här utgår rörelserna från musiken och musiken får dig att orka lite mer. Passar alla oavsett nivå, du utgår från dig själv i alla övningar.

Instruktör:

AMANDA MATTI

LÖPTEKNIK

Hur ska man springa för att hålla sid skadefri och få ut det mesta möjliga av sin löpning? Det går Olivia igenom på denna populära utomhusklass!

Instruktör:

OLIVIA KÖHLER

PT SMALL GROUP

Mer info kommer.

Instruktör:

MALIN WINBERG

MEDITATION

Passa på att återhämta dig och fokusera på här och nu. Spira håller i denna meditationsklass där allt du behöver göra är att dyka upp och slappna av. 

Instruktör:

SPIRA CONNECT

MORGON YOGA

Starta söndagen med en härlig yogaklass. Landa i kroppen och andningen och få igång rörligheten inför dagen.

Instruktör:

LISA HANSSON

 
FÖRELÄSNINGAR

STYRKETRÄNING -

DET MAGISKA PILLRET

Motionär som idrottare, gammal som ung, frisk som sjuk. Kom och lyssna på hur fantastiskt bra styrketräning är för din kropp och knopp. Allt dessutom evidensbaserat.

Föreläsare:

PATRIK OLOFSSON

STYRKETRÄNING FÖR SJÄLEN

Den här föreläsningen med Distriktssköterskan och sorgterapeuten Anna Parfa fokuserar på emotionell läkning och rehabilitering. Hur vi blir starkare rent känslomässigt, mer uthålliga i kärlek och hur man löser fnurror  på relationstrådar. ​Att jobba med sitt eget välmående på ett djupare plan är som styrketräning för själen.

Föreläsare:

ANNA PARFA

AIN'T NO MOUNTAIN

HIGH ENOUGH

En inspirationsföreläsning om att våga sätta upp mål – och klara dem – oavsett hinder, om orubblig motivation, vikten av laganda och avgörande mental inställning.

Föreläsare:

ARON ANDERSON

VARFÖR GÖR DET ONT?

Varför gör vissa skador mera ont än andra? Och vissa inte alls? Varför uppfattas smärta vid exexmpelvis träningvärk som positivt av våran hjärna, medan ett litet skärsår i fingret från tidningen kan irritera och vara obehagligt?

 

Svaret på dessa frågor, och många mer, får du i den här föreläsningen som handlar om hur hjärnan uppfattar smärta och skador - och hur vi bättre kan lära oss att avkoda signalerna.

Föreläsare:

ANNELI KULA ENEVOLDSEN

ÄT DIG STARK & FRISK

Ät dig stark och frisk utan tråkiga dieter! En föreläsning kring antiinflammatorisk kost.

Föreläsare:

ÅSE BORGERYD

HUR GÖR MAN ETT TRIATLON, EGENTLIGEN?

Gällivare Endurance bjuder in till en föreläsning för dig som är nyfiken på triatlon eller swimrun, men inte vet var du ska börja. Hur kommer man igång, vad behöver man, hur tungt är det egentligen och vem kan hålla på?

 

Gällivares egen triatlon förening presenterar sig och pratar om triatlon, swimrun, och långdistans-träning överhuvudtaget.

Föreläsare:

GÄLLIVARE ENDURANCE

 

Vill du hjälpa oss att sprida Träningsfesten till ännu fler?

Dela evenemanget på Facebook eller ladda ner affischen och sätt upp på jobbet!

  • Vit Facebook Ikon
  • Instagram

Träningsfesten arrangeras av:

 

Amanda Matti AB

Gällivare

Kontakta oss

info [at] traningsfesten.se

073-834 79 61

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle