Vi väljer våra instruktörer och föreläsare med omsorg.

Listan med instruktörer och föreläsare som förgyller Träningsfesten 2019 fylls på allt eftersom, så kom tillbaka hit ofta för att hålla koll på dina favoriter!

13350513_1340265879323294_66266693085105

Maria har flera års erfarenhet av arbete med gruppträning såsom dans, core, yoga och funtionell träning i sitt företag Motivation and Move samt på IKSU i Umeå. Hon är också en Nike Master trainer som utbildar instruktörer.

På Träningsfesten kör hon:

Barre Move & Inner Strength.​

MARIA OLOFSSON

180729_sodersjon0042.jpg

Vi är så sjukt glada över att Sofie Lantto kommer tillbaka till Träningsfesten i år igen! Sofie är triatlet, fallskärmshoppare, yogalärare och fd Gällivarebo. Hon är stark, uthållig och har sprungit i såväl Himalaya som Laponia. Sofie tar också med sig sin syster Lisa till Träningsfesten.

 

Läs mer om Sofie på hennes blogg Lanttolife.se

SOFIE LANTTO

71523217_533493537191644_223996416371772

Olivia Köhler är en 19-årig friidrottare från Gällivare. Träning präglar hela hennes liv och all sin lediga tid spenderar hon träning. De senaste åren har hon studerat i Umeå på elitidrottsgymnasiet. Hon har också gått flera olika tränar och hälsorelaterade utbildningar.

På Träningsfesten kör hon: 

Löpteknik & Rörlighet

OLIVIA KÖHLER

traningsfesten 2018 - gallivare - amanda

Uppvuxen med ena foten i Gällivare och andra foten i Finland är Tiina en naturkraft som delar med sig av sin energi genom Yoga. Tiina började med Yoga när hon var femton och har idag undervisat i mer än 10 år. 

- Yoga för mig handlar om att vägleda människor tillbaka till sin sanna natur. Det hände något med mig när jag började med Yoga, det vill jag ge vidare.

På Träningsfesten kör Tiina en

praktiserande föreläsning om kroppens fascia.

TIINA RAVELIN

Patrik.JPG

Patrik jobbar som fysioterapeut på Laponia Hälsocentral där han undersöker, bedömer och behandlar allt från motionärer till elitidrottare. Parallellt med det utbildar och föreläser han inom styrkelyft. I bagaget finns också en masterexamen inom fysioterpi. Det finns en stark vetenskaplig förankring i allt han säger och gör. Evidens är ledordet! 

På Träningsfesten kör han:

FÖRELÄSNING: Styrketräning - det magiska pillret!

PATRIK OLFOSSON

emma bjorkman stenstrom.jpg

Emma har tränat hela sitt liv. Allt från brottning och fotboll, till handboll & slalom.

I februari gick hon en grundutbildning för att blir gruppträningsinstruktör.​ På Träningsfesten gör Emma sin debut som gruppträningsinstruktör!

På Träningsfesten kör hon: 

HIIT WORKOUT

EMMA STENSTRÖM

Spira-Amanda Matti 2017-0514.jpg

Lisa, Katarina och Petra från Spira Connect kör meditationspass under Träningsfesten.

SPIRA  CONNECT

Anna_porträtt_2018.jpg

Anna Parfa är Distriktssköterska och sorgterapeut och hjälper människor att identifiera och bearbeta sorg. På Träningsfesten håller hon en föreläsning som fokuserar på emotionell läkning och rehabilitering.

 

Hur vi blir starkare rent känslomässigt, mer uthålliga i kärlek och hur man löser fnurror  på relationstrådar. ​Att jobba med sitt eget välmående på ett djupare plan är som styrketräning för själen.

På Träningsfesten håller hon föreläsningen Styrketräning för själen.

ANNA PARFA

Aron_Anderson (1).jpg

Aron Anderson är äventyraren som visar att ingenting är omöjligt. Sen han hamnade i stol vid 10 års ålder har han bland annat bestigit Kilimanjaro, simmat över Ålands hav och skidat till Sydpolen. Hans unika erfarenheter har lärt honom hur viktigt det är med stark laganda och positiv mental inställning.

Föreläsningen med Aron arrangeras av Spira Connect.

FÖRELÄSNING: 

AIN'T NO MOUNTAIN HIGH ENOUGH

ARON ANDERSON

ase borgeryd.jpg

Åse Borgeryd är energiknippet från Piteå som varje år coachar och tränar med hundratals människor med olika mål. Hon började sin träningsbana i ett skidspår som treåring och har jobbat med träning i hela sitt vuxna liv. Hon är expert på att hjälpa människor hitta verktyg för att förbättra sin hälsa och brinner också för god mat och goda såser. Hennes energi smittar av sig!

 

På Träningsfesten kör Åse en klass hon kallar för ”Åse de luxe”.

Hon föreläser också om antiinflammatorisk kost.

ÅSE BORGERYD

1492228_10153775474970175_179770382_o.jp

Amanda har varit gruppträningsinstruktör sedan 2010 och det var kärleken till gruppträning som födde idén till Träningsfesten. Hon är ett energiknippe som kör stenhårda pass med mycket svett, glädje och spex - på såväl dansklasser som funktionella pass.

På Träningsfesten kör hon:

Zumba Fitness & STRONG 

AMANDA MATTI

traningsfesten 2018 - gallivare - amanda

Malin Winberg är instruktör och personlig tränare med bas i Luleå. Hennes resa som instruktör för gruppträning började med Herrgympa på Korpen Piteå och sedan dess har passionen för träning och ledarskap bara blivit större och större. Malin har en lång meritlista med flertalet koncept och utbildningar i bagaget. Idag instruerar hon främst dans, SH'BAM, yoga, funktionell cirkelträning och spinning. 2017 kom hon tvåa i Les Mills internationella tävling Les Mills SUPERSTAR. 

 

På Träningsfesten kör hon:

PT-small group & Dansaerobic.

MALIN WINBERG

traningsfesten 2018 - gallivare - amanda

Emil är pappan, polisen och gruppträningsinstruktören från Kiruna som springer långt, lyfter tungt och älskar burpees. Han lever för att träna, och tränar för att leva. Han går även under namnet Emil i norra lappland på instagram där han hinner med en och annan selfie, och skriver om hur det är att vara polis i norra lappland.

På Träningsfesten kör han:

Thin blue fys

EMIL KÅGSTRÖM

image1 (2).jpeg

Anneli är idrottskonsulent och fysisk tränare med fokus på hjärnan och nervsystem. Hon tycker om att grotta ner sig i forskning och vetenskap både kring kroppen och hjärnan.

 

Hon har lång erfarenhet och har tränat både militärer och landslagsatleter. Grunden till allt Annelis arbete är kvalitet och kunskap!  

ANNELI KULA ENEVOLDSEN

CR8.JPG

Cr8 är med på Träningsfesten och kör ett kompispass där ni alla får svettas! 

CR8

VI FYLLER PÅ EFTERSOM, HÅLL UTKIK!

Träningsfesten arrangeras av:

 

Amanda Matti AB

Gällivare

Kontakta oss

info [at] traningsfesten.se

073-834 79 61

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle