GÄLLIVARE

TRÄNINGSFESTEN

6-7 OKTOBER 2018

FÖR ATT TRÄNING SKA VARA ROLIGT!

Efter sommaren är det många som vill komma igång igen, men att hitta motivation och inspiration är inte alltid så lätt. Med Träningsfesten vill vi ge dig chansen att pröva på olika träningspass och fylla på kunskapsförrådet på någon av våra föreläsningar.

Vårt mål är att du ska ha roligt och få inspiration och motivation till din träning. Vi vill att du ska gå från Träningsfesten med ett leende på läpparna, svetten droppandes från pannan och med en sprittande glädje i bröstet.

Då har vi lyckats! 

Vi ses! /Amanda & teamet

SAMARBETSPARTNERS
UTSTÄLLARE
kulabazaar.jpeg
image1.PNG

Våra utställare kommer att finnas på plats på Träningsfesten och erbjuda produkter, upplevelser och erbjudanden kopplat mot träning, hälsa och välmående!

Passa på att fynda, uppleva och njuta i pauserna!

HELGBILJETT ELLER DAGSBILJETT?

Helgbiljett är för dig som vill ta del av träningspass och föreläsningar både lördag och söndag. Du bokar in dig på de pass du vill gå på och kan komma och gå som du vill. 

Du kan också välja att köpa biljett för bara lördag eller bara söndag. Var uppmärksam på detta när du bokar dina pass!

För att köpa din biljett klickar du på knappen ovan, du skickas då vidare till Tickster för att genomföra köpet. För att få bokningsformuläret för passbokning skickat till din mailadress måste du kryssa i att du vill ha information från arrangören, det gör du när du köper din biljett! 

Biljetter återköps ej men är inte personliga och kan alltså säljas vidare eller ges till någon annan om du mot förmodan inte kan gå. Ungdomar som köpt ungdomsbiljett måste kunna uppvisa Id-handlingar eller på annat sätt kunna styrka sin ålder.

 

Speciella regler angående biljetter kan gälla för exempelvis företag som köpt biljetter till anställda. Har du frågor om vad som gäller för just din biljett, kontakta oss! 

UNGDOM 15-19 ÅR?

Köp din helgbiljett för 150 kr på Fritidsgården Polar, det finns 20 biljetter och först till kvarn gäller!

 

Hann du inte? Lugn, du kan köpa ungdomsbiljett  för 795:- via länken ovan. Kom ihåg att du måste kunna visa upp ID eller legitimation vid entré för att biljetten ska vara giltig. 

Du skickas vidare till Tickster för att genomföra köpet.

Varför Träningsfesten?

FÖR ATT TRÄNING SKA VARA ROLIGT!

Vårt mål är att du ska ha roligt och få inspiration och motivation till din träning.

 

Inspirationen har vi hämtat från de olika tränings- och instruktörskonvent vi varit på genom åren. Den känslan vill vi ge även dig, här i norra Norrland!

 

Vi vill att du ska gå från Träningsfesten med ett leende på läpparna, svetten droppandes från pannan och med en sprittande glädje i bröstet.

Då har vi lyckats! 

Vi ses! /Amanda & teamet

Träningsfesten arrangeras av:

 

Amanda Matti AB

Gällivare

Kontakta oss

info [at] traningsfesten.se

073-834 79 61

  • Facebook - Vit Circle
  • YouTube - Vit Circle
  • Instagram - Vit Circle